Čović: Nije realna titula, najvažnije je da preživimo!

"Molim vas nemojte da nas silujete više sa prvim mestom. Nije realno da budemo prvi, ali to ne znači da se predajemo. Probaćemo sve da osvojimo titulu, ali moramo da smanjimo očekivanja, jer je najvažnije očekivanje da preživimo", rekao je Čović novinarima u Beogradu.

UO Zvezde održao je večeras višesatni sastanak u Beogradu. Čović je rekao da su obezbeđene plate igračima u iznosu od 150.000 evra koje su obećane prošle nedelje.

"Ali uvek kada pomenemo da smo obezbedili neke pare, nakače nam se na vrat i prete da će nas blokirati, tako da ih molim da to ne rade... Dogovorena je organizaciona struktura što se tiče smanjenja broja zaposlenih", rekao je Čović.

Novinari su potpredsedniku Zvezde rekli da je Janković danas kazao kako fudbalerima nije lako jer se svaki dan bude sa mislima o egzistenciji.

"Šta da im radim kad nisu došli u sretnija vremena kada se muzlo na sve strane. Žao mi je, ali svi moramo to da istrpimo. Ko je nestrpljiv, nek nađe bolji klub, naravno uz određeno obeštećenje. Mada, ako budu igrali kao što igraju, moraćemo da doplatimo da odu", rekao je Čović.

"Svi se polomismo da klub koliko-toliko funkcioniše", dodao je on.

Čović je rekao da Zvezda podržava predlog o izgradnji nacionalnog stadiona, ali da se protivi ideji predsednika FSS Tomislava Karadžića o rušenju stadiona Zvezde i Partizana.

"Mi podržavamo izgradnju nacionalnog stadiona, raspoloženi smo za saradnju, ali nema rušenja ni izmeštanja Marakane. Ako se renovira, upravo ona može biti taj nacionalni stadion. Naša lokacija je izvanredna i uz pristojna sredstva to može da bude pristojan evropski stadion", rekao je Čović.

Beta

Pogledajte još