Alba: Izbacićemo Milan iz Lige šampiona

Milan je u prvoj utakmici u Italiji slavio protiv Barselone sa 2:0, a Alba je kazao da ukoliko njegov klub bude prikazao dobru igru kao iz većeg dela sezone može da izbori plasman u narednu fazu takmičenja.

"Želimo da pobedimo Deportivo u šampionatu i da povratimo prekopotrebno samopuzdanje ekipi. Biće teško protiv Deportiva, ali posle te utakmice naš fokus će biti na Milanu. Ako budemo vratili nivo igre koji smo prikazivali tokom cele sezone, verujem da ćemo izbaciti Milan", rekao je Alba, a prenose španski mediji.

Barselona je posle poraza u Milanu zabležila samo jedan trijumf protiv Sevilje u ligi, a nakon toga dvaput su poraženi od Reala.

Alba je rekao da katalonski klub nije navikao da se nađe u lošoj seriji rezultata, ali da u klubu nema panike zbog tri poraza iz četiri meča.

"Tačno je da nismo navikli da budemo u ovakvoj situaciji, ali ne paničimo. Uvek gledamo napred i verujemo da ćemo se vratiti na pobednički put", zaključio je Alba.

Barselona će u subotu na Nou Kampu dočekati Deportivo, dok će se revanš meč protiv Milana igrati na istom stadionu 12. marta.

Beta

Pogledajte još