Seltik se nada čudu protiv Juventusa

Juventus će sutra od 20.45 igrati na svom stadionu protiv Seltika. U prvoj utakmici u Glazgovu, 12. februara, bilo je 3:0 za crno-bele, a golove su postigli Alesandro Matri, Klaudio Markizio i Mirko Vučinić.

U ekipu Nila Lenona vratiće se Jorgos Samaras, koji je ove sezone postigao pet golova u Ligi šampiona, ali neće biti kapitena Skota Brauna, koji se nije oporavio od povrede kuka.

"Želimo da pokažemo da rezultat iz prve utakmice ne oslikava razliku u kvalitetu, iako u svojoj ekipi imaju prvoklasne igrače. Idemo u Torino da igramo i pokušamo da pobedimo", rekao je trener Seltika Nil Lenon.

Juventus je ove sezone neporažen u Ligi šampiona, a vodeći je u Seriji A sa šest bodova više od drugoplasiranog Napolija, sa kojim je u petak odigrao 1:1. Strelac za Juventus bio je Đorđo Kijelini, koji se oporavio od povrede.

"Ove sezone se takmičimo u Ligi šampiona i to zahteva mnogo fizičke i psihičke snage. Moramo da ostanemo koncentrisani u revanšu, svaki igrač mora da odigra svoju ulogu do kraja", rekao je trener Juventusa Antonio Konte.

"Želimo da osvojimo 'skudeto' i da nastavimo takmičenje u Ligi šampiona. Igramo sa Seltikom, imamo prednost od 3:0, ali nisam opušten i neću biti do poslednjeg sudijskog zvižduka", dodao je trener crno-belih.

Juventus je ove sezone u prvenstvu na svom terenu odigrao 14 utakmica i primio osam golova.

U torinskom timu na utakmici protiv Napolija zbog povreda nije bilo Nikole Anelke i Martina Kaseresa, a njihov nastup neizvestan je i u sutrašnjem meču.

Takođe sutra od 20.45 igra se i utakmica Pari Sen Žermen - Valensija. U prvom meču, 12. februara na Mestalji, francuski tim pobedio je sa 2:1.

Sutrašnju utakmicu na Parku prinčeva sudiće srpski sudija Milorad Mažić.

Beta

Pogledajte još