Punih šest meseci spavala sa polubratom a da to nije znala!

Putovanje s prijateljicama na Bahame po jednu je anonimnu Amerikanku završilo slomljenim srcem, i to zahvaljujući bizarnom scenariju kakav se zaista retko sreće.

Naime, nakon šest meseci intenzivne veze s dečkom kojeg je tamo upoznala, saznala je da je odabranik njenog srca i čovek s kojim je 'bezbroj' puta spavala vlastiti polubrat, sin iz očeve tajne veze koju je dotad uspešno skrivao od porodice.

Idiličan je odnos naprasno prekinut kada je mladić stigao u njen grad kako bi upoznao njene roditelje, pa ugledao vlastitog oca kako ga čeka na pragu kuće!

Nemavši više kuda, osramoćeni gospodin je priznao da ima još jednu porodicu u drugoj američkoj saveznoj državi, suprugu, sina i dve kćeri, i da je za to znao samo njegov brat.

Mlada je dama s momkom istog trenutka prekinula svaki odnos, i novinarki časopisa Ebony ispričala da pohađa psihoterapije i da se njena majka razvodi od lažljivog muža.

- Učim ponovo o poverenju i možda ću se jednoga dana ponovo upustiti u vezu. Bila sam svesna toga da je moj otac privlačan ženama, ali mi nikad nije bilo na kraj pameti da ima drugu porodicu - ispričala je sirota devojka pod uslovom da list ne objavi bilo kakve podatke koji bi mogli da razotkriju njen identitet.

Izvor: 24sata

Pogledajte još