Uskoro novi Džarmuš

Film Džima Džarmuša "The Limits of Control" od 1. maja kreće sa prikazaivanjem u SAD, a tokom leta prikazivaće se u nekoliko evropskih zemalja - Nemačkoj, Francuskoj, Norveškoj i Holandiji 

Džarmuš u svom novom filmu okuplja veliki broj glumaca sa kojima je sarađivao u prethodnim filmovima. Isak De Bankole tumači glavnu ulogu, nastavljajući po četvrti put u poslednje dve decenije rad sa čuvenim rediteljem. De Bankole je igrao u Džarmuševim filmovima "Put samuraja", "Noć na zemlji", "Kafa i cigarete". U filmu, takođe, igraju i Bil Marej (Slomljeno cveće, Kafa i cigarete), Tilda Svinton (Slomljeno cveće), Aleks Deskas (Kafa i cigarete), Juki Kudoh (Tajanstveni voz) i Džon Hart (Odavno mrtav).

A u podeli uloga su se našli i Gael Garsija Bernal i Paz De La Huerta, kojima je ovo prva saradnja sa čuvenim rediteljem.

Ostvarenje "The Limits of Control" prati misterioznog stranca (Isak De Bankole) koji pedatno obavlja svoje kriminalne aktivnosti. Ne veruje nikome i ne otkriva svoje planove. Nov posao vodi ga kroz kroz čitavu Španiju, ali to će ujedno biti i put na kome će morati da preispita i svoju savest.

Snimanje filma je počelo u februaru prošle godine i odvijalo se u Madridu, Sevilji i Almeriji. 

U nastavku pogledajte trejler filma "The Limits of Control", a u Galeriji (gore) ćete naći više kadrova iz filma, kao i "behind the scenes" fotografije.

Pogledajte još