Otac monstrum: Osam godina silovao tri maloletne ćerke

U Tužilaštvu ne žele da govore o ovoj istrazi, osim što potvrđuju navode o spomenutom krivičnom delu. Tajnost predmeta je tim veća jer su u pitanju maloletna deca koja su u porodičnoj kući godinama prolazila kroz nezamislive torture seksualne devijacije svog oca.

Prijavila oca

„Avaz“ saznaje da je jedna od silovanih ćerki, nakon višegodišnjeg zlostavljanja, došla u Policijsku upravu u Cazinu i prijavila oca.

Cazinski istražitelji su najozbiljnije shvatili prijavu i započeli su prikupljanje operativnih podataka. Ispostavilo se da prijava nije bila lažna, a slučaj je potom zbog nadležnosti preuzeo Sektor kriminalističke policije MUP-a USK.

Supruzi osumnjičenog Hajdera Delanovića odmah po njegovom hapšenju je pozlilo i nalazi se na lečenju u Kantonalnoj bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić“. Osim tri ćerke, ova porodica ima i 15-godišnjeg sina, a jedna od ćerki je udata.

Stravična optužba

U Liskovcu znaju za ovaj slučaj, ali niko ne želi javno da govori o tome. Pojedini meštani izražavaju sumnju u ovu stravičnu optužbu jer uhapšeni Delanović, prema njihovom mišljenju, ničim u javnom životu nije odavao osobu sklonu seksualnom zlostavljanju.

(Izvor: Dnevni Avaz )

Pogledajte još