Vulumulu vanzemaljci: Rasel Krou tvrdi da je snimio NLO (VIDEO)

Zvezda aktuelnog mjuzikla "Jadnici" - Rasel Krou, objavio je na YouTubeu "time-lapse" video, a potom i "razglasio" na Twitteru, kako su on i njegov prijatelj uspeli da naprave snimke neidentifikovanog letećeg objekta (NLO) nedaleko od njegove kuće u Sidneju.

- Prijatelj i ja smo postavili kameru kako bismo snimili velike slepe miševe kako uzleću iz botaničke bašte, ali čekalo nas je iznenađenje - napisao je Krou na Twitteru.

- Canon 5D, bez blica, nemoguće je da je do sočiva, zato što se pomera, a aparat je bio fiksiran - dodaje Krou koji je inače veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži.

Ako niste znali: Kod time-lapse tehnike fotografisanja fotografije se prave u znatno sporijem intervalu nego što će biti prikazane, a rezultat toga je video koji ima efekt “ubrzavanja vremena”. Time-lapse je suprotnost high-speed fotografiji i slow motionu.

Intrigantni snimak, kakvim ga smatra Krou, nastao je na udaljenosti od oko 250 metara od botaničke baste koja je blizu Krouovog stana u predgrađu Sidneja pod nazivom Vulumulu.

Međutim, Krouov "time-lapse" video je izazvao ponajviše skepticizam i duhovite komentare poput sledećih:

- Ne kapiram, ako je ovo "time-lapse" fotografija, onda je to mogao da bude i avion? Šta propuštam ovde?

- Zanimljivo je kako bljesak farova o stakleni zid može da postane NLO.

- Bez mašte čovečanstvo ne bi evoluiralo.

- Ako Rasela to čini srećnim, dozvolite mu da veruje da je to NLO, a ne igra svetlosti. Imajte milosti ljudi, imajte milosti.

- Hajde bre, Rasele, uverljivije bi bilo da nisi montirao ovaj video. I sam sirovi materijal bi postao viral! Inače, super si u "Jadnicima" - prokomentarisao je izvesni "RoadToDawnZ" koji očigledno veruje da je Krou želeo da konačno i on postane zvezda nekog viralnog hita, prenosi TV mreža "Sky".

Da li mu je baš i uspelo - pogledajte video "Raselovih Vulumulu vanzemaljaca u blještavom svemirskom brodu", pa prosudite sami!

Pogledajte još