Kuda u provod za Dan žena? Nadlanu.com ima predloge!

Željko Samardžić, Arena.
Još jedan u nizu tradicionalnih osmomartovskih koncerata „miljenika žena“, na kome će Željko sutra proslaviti 15 godina od prvog nastupa u Beogradu.

Stefan Milenković, Madlenianum
Poznati violinista će sutra nastupiti uz pratnju Srebrenke Poljak na klaviru. Koncert se zove Neobični recital Stefana Milenkovića, a na programu su Čajkovski, Geršvin i Ravel.

Nina Badrić, Kasina

Nina će, kako se najavljuje, na ovim koncertima napraviti presek starih hitova, a izvešće i novije, sa albuma "Nebo" koji je veoma dobro prošao.

Frajle, Sava centar
Novosadske Frajle održaće veliku beogradsku koncertnu promociju debi izdanja "Naš prvi album sa putovanja" 8. marta (20.30).

Elemental, Božidarac
Jedan od najpopularnijih reguonalnih bendova završava promociju aktuelnog albuma koncertima pod nazivom "Vertigo - konačni obračun".

Eeva & Funk'd Live Act u restoranu "Majik"

Iva Pletikosić je otkriće godine. Najbolje od domaće scene u poslednjih 10 godina. Odličan fank, ulaz je slobodan.

Cristian Varela, KPGT
Vatreni Španac koji već dve decenije postavlja trendove u elektronskoj muzici, za predstojeći nastup u Beogradu priprema svoj prvi ekskluzivni retro set na četiri gramofona i nezaboravno putovanje u zlatne godine techno zvuka.

Love District, Magacin Depo
Ovogodišnja žurka nastavak je prve uspešne Love District zabave održane u novembru prošle godine, a šarena osmomartovska noć posebno je posvećena svim pripadnicama lepšeg pola.

Gramophonedzie, KC Grad

U okviru turneje pod nazivom ‘’BACK TO GRAMOPHONEdzie’’, naš poznati dj/producent će imati zadovoljstvo da se predstavi publici u KC GRADu na jedan poseban način.

Trbušni ples za dame, Brankow bar
Kao poklon svim pripadanicama lepšeg pola za 8. mart, u baru “Brankow“ će u petak specijalan performans “samo za dame” održati trbušni plesač Igor Stojković, polufinalista TV šoua “Ja imam talenat“. U tom periodu u klub će moći da uđu samo dame, a ulaz je slobodan.

Dobra elektronska muzika, u subotu besplatni kokteli za dame, The Tube
DJ Heidi je zbog zdravstvenih problema morala da otkaže gostovanje u petak na Wonder Women Weekendu u klubu "The Tube", pa će Tijana T imati “All night long” nastup

St. Louis bend, Bitef art cafe
Beogadski fank, latino i disko sastav “Marko St. Louis band“ nastupiće u petak, 8. marta u klubu "Bitefartcafe".

Veče za dame, Plastic
Ovoga petka prkosimo lošem vremenu - radujemo se početku marta i nadolazećem proleću! Na žurci March Freshness domaćini će biti rezident DJ-evi Mirko & Meex, a vrhunski haus vrteće se do jutra!

N.V.

Pogledajte još