Počela promotivna kampanja pred koncert grupe "Depeche Mode"

Ističući da je Depeche Mode "obeležio svet muzike", PR menadžer koncerta Marija Bušić najavila je na konferenciji za novinare više promotivnih akcija u organizaciji kompanije Karlsberg Srbija, koja je sa svojim brendom piva Tuborg generalni sponzor koncerta.

Bend "Depeche Mode" prošle godine je zvanično najavio evropsku turneju za 2013. godinu, a beogradski koncert biće održan 19. maja na Ušću.

Sve do dana koncerta, Tuborgov autobus opremljen za žurke posetiće 17 gradova u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, uključujući Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Banja luku i Podgoricu.

U okviru promocije biće održano i mužičko takmičenje za izbor zvaničnog "Depeche Mode" tribjut benda, a pobednik će imati priliku da nastupa ispred Ušća na dan koncerta, kao i da dobije finansijska sredstva za kupovinu instrumenata za bend.

U okviru turneje, koja počinje četvrtog maja, bend će održati 39 koncerata u 25 evropskih država. Ulaznice za koncert u Srbiji mogu se kupiti preko sajta www.gigstix.com, kao i u prodajnim objektima lanca Korner Šop.

Cena ulaznice za parter iznosi 3.990 dinara, za "fan pit" ulaznice su 5.990 dinara, a VIP ulaznice iznose 9.990 dinara.

Pogledajte još