Mišković dobio sajt na kojem je predstavljen kao filantrop!

Novi internet sajt (www.miroslavmiskovic.rs) negira optužbe o spornoj privatizaciji Preduzeća za puteve Niš.

Na sajtu postoji i sekcija sa najčešće postavljenim pitanjima, kao i odgovorima na ta pitanja, koja ilustruje nedostatke u slučaju i pokazuje da su optužbe neosnovane. Miroslav Mišković i njegov sin Marko u pritvoru su od 12. decembra 2012. godine, a optužnica nije podignuta.

“Novi sajt otkriva manje poznate detalje o Miroslavu Miškoviću, o njegovom filantropskom radu i načinu na koji je uspeo kao poslovni čovek”, rekao je predsedavajući borda direktora i potpredsednik za operativne poslove Delta Holdinga Dejan Jeremić.

Sajt, takođe, nudi odgovore kritičarima Miroslava Miškovića, koji su uporni u nameri da ga prikažu kao negativnu ličnost, ignorišući njegov preduzetnički duh i sve što je u kontinuitetu činio za dobro celog društva. Kampanja koja traje sada mu pripisuje samo mane, karikirajući ga na političkoj osnovi”.

“Ovaj sajt napravljen je sa željom da se javnost upozna sa doprinosom Miroslava Miškovića Srbiji i regionu, u filantropskom i poslovnom smislu“,

dodao je Dejan Jeremić povodom podizanja novog sajta koji se, na srpskom i na engleskom jeziku, može pronaći na adresi: www.miroslavmiskovic.rs.

Pogledajte još