Najneprivlačniji, a najomiljeni momci Holivuda

Komičar Adam Sendler se uspešno transformisao iz dečačkog "Bilija Medisona" u glumca koji se snalazi u različitim ulogama.

Uspeh Zaka Galifijanakisa mnogi pripisuju njegovoj neverovatnoj bradi, ali i fantastičnom komičarskom tajmingu. Nakon uspeha "Mamurluka", Zak je iskoristio svoj jedinstven humor da se izdvaji od drugih komičara.

Austrijsko-američki glumac Piter Lori proslavio se ne svojim izgledom, već ogromnim glumačkim talentom. Lori je osvojio publiku svojim darom i pospanim očima, prkoseći tipičnim standardima glavnog glumca.

Filip Simor Hofman je dobitnik Oskara za film "Kapote" iz 2005. godine, u kome je maestralno portretisao lik američkog pisca i novinara Trumana Kapotea.

Džek Blek možda nema izgled modela, ali to mu nije neophodno da gradi uspešnu karijeru u komedijama, koje su njegov fah. Blek se potupno uživljava u svoje uloge, a publika voli da ga gleda u raznim neobuzdanim avanturama.

Džim Keri je ćudljiv, smešan i pomalo lud - ali osim neverovatnog komičarskog dara, Keri pokazuje da se uspešno snalazi i u drami. Samo pogledajte "Večni sjaj besprekornog uma".

Majkl Sera se proslavio ulogama povučenih štebera i time postao jedinstven seks simbol onima koji više vole povučene, mirne momke.

Izvor: 24sata

Pogledajte još