Zvezda potopila Eger u osmini finala Lige šampiona

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Sava Ranđelović sa tri gola, dok su po dva postigli Duško Pijetlović, Viktor Rašović i Nikola Rađen.

Eger je predvodio Kevin Grejem sa dva gola.

Revanš se igra 20. marta.

Zvezda je odigrala verovatno najbolji meč u Ligi šampiona ove sezone. Večeras je vodila od početka i igrala dobro i u napadu i u odbrani, a imala je i dobar procenat sa igračem više 8/10. Osim toga, golman Denis Šefik je bio izuzetno raspoložen i odbranio je dva peterca.

Zvezda se "odlepila" sa 3:2 na 5:2 do kraja prve četvrtine, a do poluvremena je došla i do 9:3. Pre toga Eger skoro osam minuta nije postigao gol.

Početak drugog poluvremena doneo je nešto drugačiju sliku. Zvezda je povela sa 11:4, ali je Eger završio sa dva gola i prišao na 11:6.

Mađarski tim mogao je još da smanji prednost, ali je Žolt Varga pogodio prečku na početku deonice. Nakon toga Pijetlović i Rašović postižu po gol i vraćaju prednost na sedam razlike.

Crveno-beli su bili dobri u odbrani i nisu dozvolili Egeru da priđe golu i tako su meč rešili sa velikih sedam poena prednosti.

Beta

Pogledajte još