Odaberi pametni telefon i uživaj u muzici uvek i svuda

Uz nove postpejd Telenor Play+ pakete možeš da odabereš bilo koji Android telefon iz Telenorove ponude uz preporuku modela Telenor Smart i Samsung Ace Plus. Play+ postpejd paketi dostupni su u tri veličine – M, L i XL, a uz svaki od njih imaš mogućnost neograničenog korišćenja Deezer usluge, SMS poruka i interneta. Svi Play+ paketi imaju i mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca.

Uživaj u muzici gde god da se nalaziš, a za slušanje ti čak nije neophodan ni stalni pristup internetu. Jednostavno napravi svoj muzički profil, biraj omiljene izvođače i albume, kreiraj plejliste, a onda sve to podeli sa prijateljima na Fejsbuku i Tviteru i zajedno se zabavite uz dobru muziku!

Od sada i uz pripejd Play+ pakete možeš da kupiš Android telefon najnovije generacije, a ako to uradiš i u periodu od 30 dana se dopuniš sa najmanje 500 dinara, dobićeš 30 dana besplatnog korišćenja Deezer muzike i 500 dinara bonus kredita.

Kupovinom telefona uz bilo koji Telenor Play+ paket imaš priliku da kupiš i Bench slušalice po promotivnoj ceni od samo jedan dinar.

Ako ti je dosadilo prebacivanje pesama sa kompjutera na telefon ili preskupo skidanje muzike sa interneta, neka tvoj izbor bude Telenor Play+.

Da li ste videli koliko možete biti blizu, na primer, Nataši Bekvalac?

Pogledajte još