Ovako izgledaju nova Otvorena vrata

Vesna Trivalić pozdravila je novinare na današnjoj konferenciji održanoj u prostorijama "Kombank arene" gde se već neko vreme snima nastavak popularne serije "Otvorena vrata".

Dragoslav je renovirao stan u kojem je živeo sam sa sinom Vojkanom, da bi namamio bivšu ženu Katarinu da se useli u taj novi, konceptualno-umetnički prostor, osmišljen samo za nju.

Međutim, pored Katarine odmah se useljavaju i njen brat Bata sa kćerkom Anom, a potom i nekadašnji komšija Ugrinović. Stvari ne odvijaju kako je Dragoslav planirao i tu počinje nastavak komedije, prenosi B92.

"U našim odnosima ništa se nije promenilo, kao da smo imali pauzu od dvanaest dana. Međutim, zbog svega što se oko nas desilo, kao i zbog brojnih novina, pre svega novih likova, serijal će biti uzbudljiviji i bolji u svakom pogledu“, kazala je Trivalić, koja je posebno zbog ove uloge u Srbiju doputovala iz Dubaija.

Sofija Jović je došla iz Njujorka kako bi snimala seriju i ponovo srela drage kolege.

"Nisam nimalo razmišljala. Htela sam ponovo da vidim sve te ljude, pa je snimanje došlo kao odličan izgovor. Imala sam veliku tremu, jer u redu je da se kao devojčica - amaterka pojavite u takvoj seriji, a sasvim drugačije da se vratite među glumačke veličine kao odrasla osobe bez većeg glumačkog iskustva. Ipak, želja da vidim sve njih je prevagnula“, ispričala je Jović.

(old_image)

Deo ekipe je i glumica Anica Dobra.

"Bilo je zabavno raditi sa ljudima koji su beskrajno duhoviti i pametni. To mi je pričinjavalo veliko zadovoljstvo jer nikada nisam radila ovakvu seriju",
priznala je ona.

Kroz planiranih šesnaest epizoda prošetaće se niz novih junaka. Tako ćemo gledati i Gordana Kičića, Branimira Brstinu, Seku Sablić, Milicu Mihajlović...

Novu muziku za seriju potpisuje Vasil Hadžimanov, ali je ekipa jednoglasno odlučila da sačuva staru najavnu špicu sa upečatljivom Bajaginom numerom.

Reditelji serije su Radivoje Andrić, Boban Skerlić i Miroslav Lekić, dok su na scenariju radili Ivan Lalić, Milan Puzić, Boban Skerlić, Miroslav Lekić (koji su pisali i stari serijal), ali i novi autori: Minja Bogavac, Zlatan Fazlagić i dr. Dramaturg serije je Vladimir Andrić.

Nove epizode trebalo bi da gledamo od druge polovine aprila na Prvoj.

(Izvor: Mladen Savković - B92)

Pogledajte još