Filmska potera za dilerom u Beogradu

Patrola Savskog venca je oko 20.30 na Senjaku pokušala da zaustavi sumnjivog mladića koji je vozio "mazda" terenac beogradskih registarskih oznaka, ali je on panično dao gas i jurnuo ka autoputu Beograd-Niš.

Pošto su shvatili da će ubrzo ostati bez goriva patrola je pozvala u pomoć sve kolege koje su se našle u blizini.

"U poteru su se uključile raspoložive patrole sa Zvezdare, Voždovca, Savskog venca, saobraćajna policija sa više vozila i Interventna jedinica. Zbog njega je čak angažovana patrola koja je bila na intervenciji zbog porodičnog nasilja u Gusinjskoj ulici, kao i ona koja je dobila poziv da je opljačkana cvećara u Ustaničkoj ulici", rekao je za "Kurir" izvor iz istrage.

Bahati mladić je, očigledno ne mareći za bezbednost pešaka i drugih učesnika u saobraćaju, jurcao po ulicama velikom brzinom, a za sobom je imao više od 15 vozila policije.

U punoj brzini je probio rampu u Bubanj potoku, kao i kod Malog Požarevca, a ljudi koji su radili u naplatnim kućicama počeli su panično da beže. Policija ga je konačno zaustavila na putu ka Mladenovcu.

"Potera je trajala 25 minuta. Mladić je toliko brzo i opasno vozio da je pravo čudo kako se nije desila neka nesreća. Uviđajem su pronađeni tragovi droge u "mazdi", pa se pretpostavlja da je kod sebe imao drogu koju je odbacio tokom potere. Istraga o ovom slučaju je u toku", rekao je izvor lista.

Izvor: Mondo

Pogledajte još