Suzana Mančić promovisala knjigu „Neukrotivo srce“

"Lepo je biti ponovo ovde, među prijateljima, među uspomenama. Koliko mi znači ovo divno mesto, možete naći i u knjizi u poglavlju koje opisuje moju „Bledsku avanturu“. Hvala vam svima što ste došli. U pisanju sam bila iskrena, vodila se samo istinom, sa željom da ljudima pokažem ko je Suzana Mančić, kada nije na sceni, televiziji, nastupima... Mislim da sam u tome uspela. A moram priznati da se najlepše strane pišu uz dobro vino", rekla je Suzana. "Vino, zamak, romansa, osećam se kao lejdi Dornberg..."

Veče ispunjeno odlomcima iz biografije, pesmom, smehom i dobrom kapljicom.

(old_image)

Kako saznajemo, knjiga Suzane Mančić mogla bi uskoro biti prevedena i na slovenački jezik , te nije isključeno da će Slovenci imati prilike da opet vide damu koja je, kako reče zamenik gradonačelnika Bleda, Toni Mežan „imala celu Jugoslaviju pod nogama“.

"Nadam se da se družimo uskoro. Do ponovnog susreta , uživaću u ukusima ovih divnih vina, postvaljajućiu nove ideje za nastavak knjige... Sasvim sam sigurna, da ova vina imaju magičnu moć i da če doprineti još uzbudljivijem nastavku knjige."

(old_image)

Nakon promocije, Suzana je u duhu običaja vinarije Dornebrg, zapečatila flašu vina i tom prilikom dobila sertifikat njihovog počasnog gosta!

Ceo ovaj događaj organizovali su turistička agencija Kompas Beograd i vinarija DORNEBERG iz Slovenije.

Pogledajte još