Godišnji horoskop u par reči

Ovan

Život: Sreća će biti na vašoj strani ‒ pogotovo prva tri meseca u godini. Nemojte se plašiti da rizikujete jer ćete maksimalno profitirati.

Ljubav: Vaš glavni cilj je da otkrijete šta vam zaista treba i šta želite od veze. Vreme je za malo introspekcije.

Karijera: Kreativnost vam je na vrhuncu. Nemojte se ograničavati nego najbolje ideje predložite nadređenom koji će u njima (i vama) prepoznati veliki potencijal.

Bik

Život: Po prirodi ste realistični i volite da planirate unapred, ali će vas ove godine obuzeti želja za novim spontanim iskustvima.

Ljubav: Situacija će biti pomalo haotična, no imajte strpljenja - stvari će se popraviti pred kraj godine.

Karijera: Nezadovoljni ste na poslu. Počnite da tražite nove mogućnosti, ali nemojte davati otkaz pre nego što odlučite šta ćete dalje.

Rak

Život: Prošle godine ste puno radili na sebi, a ove ćete ubirati plodove svoga truda - bilo da je reč o poslu, finansijama ili privatnom životu.

Ljubav: Umorni od igranja igrica, bićete iskreniji prema muškarcima, a novi pristup pomoći će vam da privučete gospodina Pravog.

Karijera: Postavili ste si nove ciljeve, ali se ne usuđujete da napravite prvi korak. Ohrabrite se i stvari će se početi događati same od sebe.

Blizanci

Život: Prijatelji će u 2013. igrati veliku ulogu u vašem životu. Neki će vas inspirisati da isprobate nove stvari, a drugi vam pomoći da lakše pregrmite teške trenutke.

Ljubav: Privlače vas zločesti momci, ali ove godine upoznaćete neke slatke dobrice zbog kojih ćete revidirati svoj ukus za muškarce.

Karijera: Posao i zabavu držite odvojeno, ali vreme je da se potrudite i bolje upoznati kolege - te otkrijete zabavnu stranu posla.

Lav

Život: Sljedećih 12 meseci vašeg života vrteće se oko zabave! Da, dobro ste pročitali. Druženja s prijateljima i izleti na lepe lokacije vratiće vam energiju i ulepšati život.

Ljubav: Sredinom godine očekuje vas strastveno razdoblje: zaljubićete se kao nikad i uživati u divljem seksu.

Karijera: Neki ljudi će posumnjati u vaše sposobnosti. Dokažite im da su vas pogrešno procenili i potrudite se više nego ikad.

Devica

Život: Imaćete gomilu energije i više nego što vam je potrebno. Iskoristite je da završite stvari koje već dugo odlažete - preuredite stan ili organizujte put o kojem dugo sanjate.

Ljubav: Fokusiraćete se na ono što vam odgovara i rešiti svega što vas živcira, npr. glupih nameštenih sastanaka. Naučićete da kažete “ne”.

Karijera: Posao će vam postati naporniji nego što ste navikli, no shvatite to kao priliku da dokažete svoje sposobnosti.

Vaga

Život: Ući ćete u fazu u kojoj ćete želeti da svoj stan pretvorite u topli dom. Obiđite sajmove antikviteta, prelistajte magazine za unutrašnje uređenje i uredite udobno gnezdo za romanse i druženja.

Ljubav: Preozbiljno ste shvatali prošle veze pa su vam i raskidi teško padali, no 2013. godinu provešćete uživajući u spontanom flertu ne razmišljajući previše o budućnosti.

Karijera: Šef će vas obožavati. Iskoristite to!

Škorpija

Život: Prilično ste ekstrovertni, ali ove godine probudiće se vaša introvertna strana. Iskoristite to razdoblje introspekcije da proniknete u svoje srce i otkrijete što vam je najvažnije.

Ljubav: Prestaćete da glumite pred drugima i osobi koja vam se svidi pokazati pravo lice. Ako mu se svidi, super, ako ne - njegov problem!

Karijera: U sledećih šest meseci očekujte veliko unapređenje na poslu.

Strelac

Život: Toliko ste bili koncentrisani na to da svoj život držite čvrsto pod kontrolom da su vam lične veze malo iskliznule iz ručica. Ove godine učvrstićete i prijateljske veze.

Ljubav: Dosta vam je igrača i muljatora? Čeznete za frajerom koji se neće bojati obaveza i intime? Dobra vest? Pronaći ćete ga!

Karijera: Svoje ste pokazali na profesionalnom terenu, šef vam veruje, što znači da je vreme da usporite tempo i uživate.

Jarac

Život: Život će vam prirediti more situacija nakon kojih treba da ostanete uspravni i moralni.

Ljubav: Hajde, priznajte, nikada niste razmišljali ozbiljno o sopstvenom venčanju kao o opciji. Sve do ove godine...

Karijera: Razmislite dobro kome poveravate svoje poslovne frustracije da vas kasnije najbolji kolega ne bi usosio.

Vodolija

Život: Čestitamo! Cele godine ćete biti poprilično zadovoljni. Ok, tu i tamo ćete upasti u koju oluju, no sve u svemu more će biti kao ulje. Opustite se i uživajte!

Ljubav: Na jesen ćete malčice biti nesigurni zbog toga što radite s tipom s kojim se viđate. Pitajte za savet najbolju prijateljicu. I poslušajte je.

Karijera: Shvatićete da niste plaćeni toliko koliko zaslužujete. Proverite da li ste baš toliko bezgrešni i krajem godine tražite povišicu.

Ribe

Život: Ne znamo odakle vam ta silna energija, ali imaćete je na bacanje. Od lansiranja web stranice do preuređenja ličnog prostora. Sve ćete to obavljati s užitkom.

Ljubav: Ove godine ćete biti posebno sentimentalni. Čitajte: ići ćete na sve žive sastanke i uživati u padanju u zagrljaje.

Karijera: Moraćete da pokažete svom šefu što sve možete, a najpogodnije vreme da mu izložite svoje super ideje biće leto i jesen.

Izvor: Cosmpolitan.hr via B92

Pogledajte još