Hotel Hyatt dobio novog šefa kuhinje

Prethodne tri godine svoju karijeru uspešno je gradio u britanskom hotelu Hyatt Andaz, kao šef kuhinje restorana 1901. Poznat po svom inovativnom pristupu, imao je priliku da radi na vodećim pozicijama u vrhunskim restoranima i hotelima u Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji kao što su: restoran Kameha Suite Cologne, restoran Graugans u hotelu Hyatt Regency Cologne, restoran Rossini na kruzeru Aida blu, St. Urban Relais & Châteaux u hotelu Deidesheimer Hof, itd.

Ispred hotela Hyatt Regency Beograd, na srpsku kulinarsku scenu stupa sa impresivnom radnom biografijom, priznat od strane svetskih visoko kotiranih organizacija u domenu gastronomije. Već skoro dve decenije niže samo uspehe u domenu kulinarstva i dobitnik je nekoliko prestižnih nagrada kao sto su 3 od 5 Rosseta / 2011., Gault Millau / 2009., Upcomer of the Year - Der Feinschmecker magazin / 2008., ARAL Schlemmer Atlas / 2007., Gault Millau / 2006. U svojoj bogatoj biografiji ima i iskustvo TV zvezde, jer je u nekoliko navrata snimao i emisije za poznati nemački TV kanal Gusto.

Talentovan, posvećen i kreativan - Michael Kreiling kao glavni šef kuhinje biće na čelu kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd koji čini preko 30 zaposlenih.
Postaviće nove standarde u izradi jelovnika za restoran Metropolitan Grill, biće odgovoran za koncept banket kuhinje i selekcije keteringa prateći najviše korporativne standarde, kvalitet i prezentaciju hrane i u saradnji sa direktorom sektora hrane I poća, nadgledati svakodnevne aktivnosti ovog odeljenja beogradskog Hyatt-a.

Pogledajte još