Idealno opuštanje po horoskopu: Lav se izležava, Rak kafeniše, Blizanci žele avanturu

Ovan se najbolje opušta uz kuvanje

Ovan želi da bude u centru pažnje. Za njega bi bilo najbolje da upiše kurs dizajna ili kuvanja na kome će naučiti da sprema najfinije specijalitete, te tako zadivi sve svoje prijatelje. On će se tako odlično zabaviti, a ujedno i opustiti. Osim toga Ovan bi trebalo da sakuplja kvalitetna vina koja će ispijati sa prijateljima.

Bik se zabavlja dok uređuje baštu

Bik će najviše uživati uređujući svoju baštu. On obožava da bude u prirodi i radi sa biljkama, te je ovo idealna aktivnost za njega. Mirna porodična večera koju Bik pripremi za sve svoje najmilije takođe će ga opustiti, jer on više od svega uživa u hrani, kao i dobrom vinu.

Blizanci žele ludu avanturu

Za Blizance je idealna zabava ona koja uključuje brzinu, avanturu i adrenalin. Zabavni park ili dan provedem na bazenima uz lude tobogane njemu predstavlja pravu zabavu. Osim toga odlazak u pozorište ili na premijeru novog filma će ih oduševiti i odlično zabaviti, pogotovo ako je u dobrom društvu.

Za Raka je zabava tračarenje s prijateljima

Rak voli da posmatra druge ljude. Voli da provodi vreme po kafićima, šoping centrima ili plažama, negde gde može uživati u tome da ogovara prolaznike. Raku je najvažnije da ima dobar krug prijatelja s kojima može deliti sve, a čim to postigne za njega je zabava zagarantovana, jer njemu je to dovoljno.

Dan bez obaveza za Lava je najveća zabava

Lav treba da napravi sve u velikom stilu. On voli da leži pod suncem i ne želi previše da se opterećuje poslom i drugim problemima. Za njega je svaki dan bez obaveza najzabavniji dan, jer će ga maksimalno iskoristiti kako želi. Lavovi su veliki avanturisti koji vole izazove poput planinarenja.

Devica želi pametno da iskoristi svoje vreme

Devicu ne privlači pozorište ili koncerti, ona želi svoje slobodno vreme da iskoristi u druge svrhe poput dobrotvornog rada. Rado će svoj hobi pretvoriti u zabavu. To je za nju idealno iskorišćeno vreme i prava zabava.

Vaga je često neodlučna

Vaga je neodlučan znak. U jednom trenutku želi da bude na velikoj zabavi prepunoj ljudi, a već u drugom želi romantičnu šetku po prirodi. Ovaj znak se teško odlučuje za idealan vid zabave. Ipak, uvek će uživati u filmskim večerima uz svoje prijatelje.

Za Škorpiju je zabava sve što ima veze s misterijom

Škorpija je uvek pomalo tajanstvena. Nju će uvek oduševiti stvari koje imaju veze s istorijom i koje su poput nje malo misteriozne. Zabava za Škorpiju je dobar SF ili horor film, kao i dobro društvo. Osim toga, dobra večera uz kvalitetno vino opustiće Škorpiju.

Sportski događaj i koncert su sve što Strelcu treba

Strelac često ima neobične ideje koje njegovi prijatelji ne prihvataju uvek s oduševljenjem. Odlazak na izložbu nekog avangardnog umetnika ili koncert alternativne muzike za njega je vrhunac zabavne. Ipak, Strelac je i veliki ljubitelj sporta pa će odlazak na košarkašku ili rukomentnu utakmicu za njega takođe biti odličan izbor.

Adrenalinsko iskustvo s bliskim ljudima je idealno za Jarca

Jarac voli da se oseća posebno i zato ne želi da prisustvuje velikim zabavama, već će se radije naći s prijateljima na nekom manjem mestu. Jarac voli da pripremi dobru večeru za svoje prijatelje, ali i ode na avanturističku vožnju kanuom po divljoj reci.

Za Vodoliju je zabava dobro društvo

Vodolija voli da se druži. Čim je u društvu, on se zabavlja. Voli da priča o sebi i svojim planovima za budućnost. Vodolija zna dobro i da sasluša pa će svojim prijateljima rado udeliti koristan savet. Njen smisao za humor oduševiće sve, pa će joj već njegovo društvo biti dovoljno za zabavu.

Ribi je dovoljno more da bi apsolutno uživala

Ribe stalno žele da se druže. One će sve svoje stvari rado podeliti s drugima pa je krug njihovih prijatelja jako veliki. Obožavaju izlete koji uključuju plovidbu brodom, izležavanje na plaži i proučavanje istorije koja ih jako zanima.

(Izvor: 24sata.hr)

Pogledajte još