Najneobičnija ponuda na Limundu: Go muškarac u ogledalu

"Prodaje se samo ogledalo, ne i ono što se vidi u njemu, ovo pišem zbog onih koji bi hteli da dobiju sve sa slike", glasi napomena u ponudi za ovaj proozvod.

"Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je predmet ove aukcije original. Svestan sam da je piraterija kažnjiva novčano/zatvorom i spreman sam da prihvatim posledice i prosleđivanje mojih podataka organima gonjenja ukoliko se dokaže da je predmet moje aukcije piratska kopija originala" - navodi prodavac u tekstu oglasa.

(old_image)

Ovaj oglas još uvek nije skinut sa sajta Limundo.

Međutim, ovaj trend ostavljanja bizarnih i čudnih oglasa je već postao sastavni deo raznih sajtova širom sveta, a najviše se ističe eBay na kome ljudi svakodnevno kače svoje oglase koji su u najmanju ruku čudni, evo pet najzanimljivijih:

1. Život - Ian Ašer iz Australije na eBayu je prodao "svoj kompletan život", a kupac koji je pristao na Ašerovu ponudu dobio je kuću, auto, posao, kao i upoznavanje sa Ašerovim prijateljima. "Život" je koštao više od 200.000 evra.

2. Duša - Iako je muzičar Dante Knoks na eBayu prodavao dušu, za nju nije dobio niti jednu ponudu jer administratori brzo ukinuli oglas.

3. Grad u Teksasu - mali grad Albert zajedno s titulom gradonačelnika prodan je na eBayu, no magazin ne navodi cenu za koju je grad prodat.

4. Izmet nosoroga - na ovu "briljantnu ideju" došlo je udruženje International Rhino Foundation da bi skupili novac za svoj fond.
5. Gaćice i kondom - jedna prevarena supruga iz osvete suprugu na eBayu prodavala je gaćice njegove ljubavnice i kondom koji je našla na krevetu.

(Foto: Limundo)

Pogledajte još