Tomislav Karadžić: Podvale i laži da idem!

Karadžić je naglasio da su u pitanju dezinformacije, podvale i laži, te pozvao sve da se liše ličnih pitanja i da fudbalska Srbije bude jedinstvena uoči nastavka kvalifikacija za Svetsko prventvo, odnosno mečeva protiv Hrvatske i Škotske.

Saopštenje Tomislava Karadžića puten zvaničkog sajta FSS prenosimo u celosti:

"Pažljivo birajući reći, odgovorno tvrdim da se radi o potpunim dezinformacijama, podvalama i lažima. Razmišljajući o povodu takvih natpisa, što je i do sada bila praksa nekih medija i "dobro obaveštenih izvora", zaključujem da se radi o nameri da se destabilizuje FS Srbije i naš najbolji nacionalni tim uoči veoma važnih takmičarskih susreta protiv Hrvatske i Škotske. Zato, želja mi je da samo danas demantujem ovakve netačne informacije i da ih time zaustavim, jer je pred nama mnogo obaveza i zadataka i želim da se svi u potpunom miru okrenemo njihovoj realizaciji, a ne da trošimo snagu i vreme na nepotrebne stvari.

Ja sam najmanje bitan, ne u ovom trenutku, nego i inače za rad i postojanje fudbalske Srbije. Nikada nisam želeo da zauzimam centralno mesto. Moje je da predvodim organizaciju u ispunjenju strateških ciljeva. Zato, pozivam sve da se u danima naših velikih nadanja po pitanju borbe za plasman u Brazil 2014. godine, a posebno u vremenu podmlađivanja nacionalnog tima, liše ličnih pitanja i da fudbalska Srbija bude jedinstvena i složna u ovom važnom periodu.

Kao ozbiljan čovek, znam kog sam se posla prihvatio 12. jula 2012. godine, kada sam reizabran na ovu funkciju. Imam i znanja i zdravlja i snage i volje da ispunimo zajedno postavljene četvorogodišnje zadatke. U to nemam ni gram sumnje, pa neka ne sumnjaju ni ostali. Ocena se daje na kraju, a mi do kraja imamo još dosta vremena".

(Izvor: B92)

Pogledajte još