Vujošević: Sami smo krivi što fajnal-for nije u Beogradu

"To što se fajnal-for održava u Laktašima nama svakako ne ide u prilog, ali je pravedno što će prvoplasirani biti domaćin završnice. Smešno je da za celu situaciju okrivljujemo Jadranski
ligu, stavljamo se u ulogu žrtve, a odavde niko nije pokazao interes za taj turnir. Ni Partizan, ni Crvena zvezda, a ni Beograd nisu napravili nikakav napor",
rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Šef stručnog štaba crno-belih kazao je da je dirketor Jadranske lige Roman Lisac pokazao želju da se finalni turnir održi u Beogradu, kao i da bi organizacija takvog takmičenja poboljšala kvalitet života u prestonici Srbije.

"Roman Lisac je pokušavao da organizuje turnir u Beogradu, jer je računao da će Grad biti zainteresovan za takav spektakl. Ja sam mislio da bi za Beograd bilo dobro da pokuša da pomogne svojim klubovima da obezbedi šansu za plasman u Evroligu, da igraju pred svojim navijačima, jer je to nešto što bi svakako podiglo kvalitet života u gradu", istakao je trener beogradskog kluba.

Vujošević je kazao da su "smešne priče" da Beograd ne bi mogao da obezbedi sigurnost učesnicima turnira.

"Priče o tome da ne može da se osigura mir su smešne i da o ovome sa srpskom policijom treba da pregovara čovek iz Slovenije nemaju smisla", zaključio je Vujošević.

Domaćin fajnal-fora Jadranske lige održaće se od 25. do 27. Aprila u Laktašima.

Beta

Pogledajte još