Kafanica

"Kafanica" – kafe-bar koji je evoluirao u restoran, i to odličan. U prijatnom prostoru, gde je atmosfera opuštena i domaćinska, sluša se dobra muzika i toče odlična pića. Kuhinja je prevashodno vojvođanska, ali se služe i internacionalni specijaliteti. Jelovnik je koncipiran na dnevnom meniju: čorba dana, jelo kuvano, od mesa, od ribe, salate i poslastice... Svaki dan se pripremaju specijaliteti od svežih i kvalitetnih namirnica. 

U prostoru gde preovlađuju drvo i prirodni materijali, gde vam pogled skreće na prelepi veliki centralni šank, i gde se širi omamljujući miris povrća, može da se smesti oko šezdesetak gostiju. Gazda Srđan, nasmejan i veliki domaćin, sa uživanjem dočekuje sve goste i nudi ono najbolje, za svakog posebno. Kada je gazda dobar ugostitelj, onda se i gosti osećaju prijatno. Svako jelo sa menija je autentično, ukusno, zanimljivo, i dugo ćete pamtiti njegov miris i ukus. 

"Kafanica" je pravo mesto za gurmane i simpatizere gurmanluka. U ovom restoranu se ne služi ništa "light", pa čak ni coca-cola. Sve je bogato začinima, mirisima, ukusima... Vrhunski kvalitet smešten u opuštenom i prijatnom prostoru.

Pogledajte još