Putin i Sigal krenuli u fitnes akciju

Tim povodom Sigal ovih dana boravi u Rusiji, a sa predsednikom Putinom otvorio je novu sportsku dvoranu u Rusiji. Kako prenosi Rojters, nova hala biće namenjena borilačkim veštinama.

„Deca bi trebalo da postanu jača, trebalo bi da budu zdravija, da vole sport i imaju priliku da ga upražnjavaju, trebalo bi da znaju da brane sebe, da vole druge i pre svega da vole porodicu. Na posletku, trebalo bi i da budu sposobni da brane svoju domovinu“, kazao je Putin na otvaranju.

Prisustvo Sigala, koji se proslavio zahvaljujući ulogama u akcionim filmovima još uvek rado gledanim širom sveta, tipičan je Putinov potez, prenose mediji. Time predsednik potvrđuje da uživa u prisustvu zvezda sa zapada, što je pokazao i nedavnim poklanjanjem državljanstav Žeraru Depardjeu.

„Putin i Sigal su dugogodišnji prijatelji i s vremena na vreme posećuju jedni druge“, kazao je Putinov predstavnik agenciji Itar-tas.

Ovo će biti prvi put u poslednjih osamdeset godina da se jedan ruski predsednik angažuje oko fitnesa. Poslednji put fitnes plan na državnom nivou sprovodio je Staljin tokom tridesetih godina prošlog veka.

(Izvor: B92)

Pogledajte još