Denver poveo u polufinalu protiv Dalasa, Atlanta u polufinalu

BEOGRAD, 4. maja 2009. (Beta) - Košarkaši Denvera pobedili su  Minesotu sa 109:95 i tako poveli sa 1:0 u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige

Najefikasniji u timu Denvera bio je Brazilac Nene sa 24 poena, dok je Karmelo Entoni dodao 23, a Džej Ar Smit 15 poena.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Dirk Novicki sa 28 poena i 10 skokova, dok su po 15 poena postigli Džoš Hauard, Džejson Kid i Džejson Teri. Naredna, druga utakmica igra se sutra u Denveru. Košarkaši Atlante pobedili su Majami sa 91:87 i tako sa 4:3 u pobedama izborili plasman u polufinale Istočne konferencije.

Houkse je do pobede predvodio Džo Džonson sa 27 poena, dok je Džos Smit dodao 21 uz devet skokova. Najbolji u ekipi Majamija bio je Dvejn Vejd sa 31 poenom, dok je Majkl Bizli ubacio 17 poena. Atlanta će u polufinalu igrati protiv Klivlenda, a prvi meč igra se sutra. To će biti prvo učešće Houksa u polufinalu plejofa posle 10 godina.

Naredna, druga utakmica igra se sutra u Denveru.

Košarkaši Atlante pobedili su Majami sa 91:87 i tako sa 4:3 u pobedama izborili plasman u polufinale Istočne konferencije.

Houkse je do pobede predvodio Džo Džonson sa 27 poena, dok je Džos Smit dodao 21 uz devet skokova.

Najbolji u ekipi Majamija bio je Dvejn Vejd sa 31 poenom, dok je Majkl Bizli ubacio 17 poena.

Atlanta će u polufinalu igrati protiv Klivlenda, a prvi meč igra se sutra. To će biti prvo učešće Houksa u polufinalu plejofa posle 10 godina.

Pogledajte još