Igrači Crvene zvezde nemaju za hranu - jer previše troše na piće (FOTO)

Napomena: Nije poznato kada je snimljena najnovija fotografija igrača Crvena zvezde u novoj akciji sa alkoholom, ali to više nije ni bitno, jer se to konstantno ponavlja.

Kada se prvi put pojavila slika Zvezdinih igrača sa alkoholom u rukama po beogradskim klubovima, bilo je puno onih koji su ih osuđivali, ali i branili.

-Mladi su, moraju i oni nekad, nije to stalno, to samo kad je pauza u prvenstvu... -branili su ih mnogi.

Onda su počele da se pojavljuju nove slike, pored alkohola, dodali su i po koju cigaru u usta...

(old_image)
Luka Milivojević u akciji

Ono što je tragično u celoj priči jeste da su sa ovakvim slikama i prizorima počeli da se ređaju i loši rezultati. A oni ne mogu biti posledica ničega drugog do nedovoljnog zalaganja i pijanog života koji nije normalan za profesinalnog fudbalera.

Nećemo se baviti puno prošlošću, ali sigurno je da su uvek fudbaleri voleli da potegnu. I to one najveće legende. Još se od starih ljudi mogu čuti priče koliko je pio Bobek.

(old_image)

Ali nešto što je vrlo bitno ako poredimo sve te sadašnje pijance iz Zvezde sa Bobekom - On je tresao mreže i bio noćna mora za protivničke golmane. A ovi sada su noćna mora za svoje navijače. Traljavi udarci, neprecizni pasovi, mrcvarenje protiv klubova koji su se do pre par godina dobijali sa više od dva gola razlike...

Sreća Crvene zvezde je to što navijači nisu tu zbog igača. Ni trenera, ni članova uprava...Što im je Zvezda nešto više od trenutne situacije. Pa trpe ovakve u ekipi. Dolaze svaku utakmicu u sve većem broju. Podnose šamar za šamarom od svojih pulena sa terena. Koji zaglavljeni do 5 ujutru pijani na nekom splavu sledeći dan na utakmici brukaju dres i grb.

Pogledajte još