Tužno: Treća godišnjica smrti Ksenije Pajčin (FOTO) (VIDEO)

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Dak” i snimila pesmu “Dačo, volim te” koja je postala hit devedesetih godina.

Sa samo 15 godina odlazi u Milano da bude model, ali se nije najbolje snašla i već nakon mesec dana se vraća u rodni grad. U međuvremenu se našla i u ulozi voditelja-asistenta u Minimaksovoj emisiji na televiziji “Palma”, a budući da je bila izvrsna plesačica, otvorila je i plesnu školu u Beogradu.

Najozbiljnije se, od svega, posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Filipa Kapisodu, brata rukometaša Petra Kapisode, prvi put je srela 2008. godine na jednoj modnoj reviji na Cetinju, a nekoliko meseci kasnije su se i upoznali, na njegovo insistranje.

(old_image)

Par ubrzo započinje dvogodišnju vezu uz stalne trzavice, rasprave, uvrede koje su kulminirale raskidom, kada je čašu prelilo učešće Kapisode u VIP “Velikom bratu”, čemu se Ksenija protivila.

Nakon skoro godinu dana, pevačica početkom 2010. obnavlja vezu sa deset godina mlađim manekenom, a kako je i sama pričala, pomirenje je inicirala upravo ona.

- Često smo se svađali, prekidali vezu, mirili se. Ako se dvoje ljudi razumeju, onda razlika u godinama ne može da bude prepreka – izjavio je Kapisoda u jednom intervjuu, dok je Ksenija često govorila da su stvoreni jedno za drugo i da je sve ružno u njihovoj vezi ostalo iza njih.

Romansa je bila uzdrmana zbog Filipove ljubomore i opsesije, a samo nekoliko dana pre tragičnog događaja, usred jedne njihove svađe intervenisala je i policija.

To je bila najava tragedije koja je potresla Srbiju.

Prema navodima medija, Kapisoda je držao pištolj na Ksenijinom čelu pre nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Filip je stavio cev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tela u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici je pronašla Ksenijina majka Ljubica.

Ksenija je sahranjena u belom kovčegu na Novom groblju u Beogradu, dok je Filip sahranjen na Cetinju.

(Izvor: Telegraf.rs )

Pogledajte još