Evo odgovara zašto se ON ne zaljubljuje u tebe...

Držanje
Visoke potpetice ne samo da čine vaše noge fantastičnim, već dovode čitavo telo u takav položaj da je kičma pravilno izvijena i zadnjica istaknuta ka gore. Ova poza budi kod muškaraca iskonske želje i nagone, jer asocira na položaj ženski sisara pred parenje, piše "Kosmopolitan".

Miris
Nemački istraživači su došli do zaključka da telo odaje mirise koji nam pomažu da nađemo partnera. Takođe, tokom plodnih dana, vagina luči jači miris koji stimuliše stvaranje testosterona i seksualno uzbuđenje kod muškaraca.

Osmeh
Osmeh je najbolji način da privučete pažnju muškarca koji vam se dopada. Budite sigurni da će vam odgovoriti osmehom, jer ljudi nesvesno oponašaju druge koji se smeju. Smejanje utiče na lučenje supstanci u mozgu koje čine da se osećamo odlično i on će to povezati sa vama.

Pogled
Vaš pogled će uticati na muškarca kroz fenomen koji se naziva kopulatorno zurenje. Gledajte u njega nekoliko sekundi bez skretanja pogleda. To će biti dovoljno da pokrene primitivni nagon u njegovom mozgu i natera ga da reaguje na vašu privlačnost.

Zubi
Istraživanje koje je sproveo Match.com, pokazuje da muškarci izuzetno cene lep osmeh na ženi, tj. negovane zube. Beli zubi šalju poruku da vodite računa o ishrani i imate dobre navike, žuti zubi mogu asocirati na loše zdravlje, što nesvesno odbija muškarce u potrazi za partnerkom.

Kosa
Kosa takođe može reći dosta o vašem zdravlju. Sjajna i zdrava kosa je znak mladosti i plodnosti i može podsvesno da mu budi želju da sa vama podeli svoj genetski materijal.

Izvor: Mondo

Pogledajte još