Milan Beko: Nisam opasnost za Vučića

Beko je u saopštenju dostavljenom medijima naglasio da će povodom takve klevete preduzeti "odlučne korake pred nadležnim institucijama koje brinu o javnoj bezbednosti".
"Sa Jokićem ću se opet sresti na sudu", istakao je Beko.

On navodi i da posle ubistva premijera Zorana Đinđića niko nema pravo da ignoriše realnu opasnost kojoj je izložen svaki istaknuti pojedinac u našem društvu.

"Odbrana Vučića, ali i odbrana države, ekonomije, poretka, zavisi od snage i funkionalnosti institucija. Tabloidno društvo, estradni politički voluntarizam, tabloidni mediji, na suprotnoj su strani. Oni predstavljaju promotere zakona rulje i najveća su pretnja ukupnoj sigurnosti. I Vučićevoj... i mojoj", kazao je Beko.

Beko je ubeđen da su besmislice iznete u inervjuu Jokića listu "Kurir" njegova lična izmišljotina.
"Potpuno je neubedljivo da najmoćniji čovek Srbije, ministar odbrane i Koordinator svih nacionalnih bezbednosnih struktura nema o ovakvoj stvari ubedljivije izvore informisanja niti način da eventualne pretnje osujeti, od samonudećeg Alekse Jokića, savetnika u kabinetu", naglasio je Beko.

Jokić je za list "Kurir" izavio je da se protiv Vučića vode koncentrisani i sveobuhvatni napadi koji dolaze "iz tajkunsko-političko-medijske sfere", koji će na kraju pokušati i da mu oduzmu život.
"I Miroslav Mišković i Milan Beko i mnogi politički lideri koji gube svoje pozicije, kao i njihove medijske sluge dobro znaju šta pripremaju", kazao je Jokić i dodao da Vučić sve zna.

"Vučić sve zna, ali ja se plašim da se moj šef i prijatelj neodgovorno odnosi prema onome i onima koji ne ugrožavaju samo njega već i Srbiju", kazao je Jokić.

Tanjug

Pogledajte još