Na pozornici gej nagrada: Voditelj CNN-a Anderson Kuper strastveno poljubio Madonu (VIDEO)

Kraljica popa Madona iznenadila je sve svojim stajlingom u vidu uniforme izviđača u kojoj se pojavila na 24. dodeli nagrada "GLAAD Media Awards" u Njujorku. Međutim, možda još više od njenog stajlinga, sve je iznenadio voditelj CNN-a Anderson Kuper koji joj se za nagradu "Vito Russo" zahvalio snažnim zagrljajem i strastvenim poljupcem u usta. Madona je ostala malo zbunjena, a Kuper je nakon poljupca obrisao usta, verovatno, od njenog karmina. (Video u nastavku!)

Inače, nagrada "Vito Russo" nazvana je po aktivisti koji je bio jedan od osnivača gej udruženja GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation). Ovogodišnji dobitnik Anderson Kuper, koji se nedavno "autovao" kao gej, nakon što mu je Madona uručila nagradu, rekao je:

- Večeras sam ovde samo zahvaljujući poslu koji su obavili mnogi pre mene. Biti gej je jedan od najvećih blagoslova u mom životu, jer mi je otvorilo razmišljanja i srce u smeru za koji nikada nisam mislio da je moguć.

Mnogi su se pitali zašto je Madona izabrala dečačku uniformu mladog izviđača za pozornicu "gej nagrada", što je ona objasnila sledećim rečima:

- Kao mala sam htela da budem izviđač, ali nisu mi dozvolili da im se pridružim jer su primali samo dečke. Znala sam da upalim vatru i podignem šator. Dobro se snalazim u prostoru i umela sam da spasim mačiće sa stabla. Želela sam da doprinesem zajednici - rekla je kraljica popa i istakla da treba menjati tako glupa pravila.

Pogledajte još