Filmsko zagrevanje za Exit: Snoop Dogg postao Snoop Lion u filmu "Reinkarnisan"

Jedan od najvećih hip hop izvođača svih vremena, Snoop Dogg, predstavio je javnosti svoj novi alter ego koji nosi ime Snoop Lion.

U filmu "Reincarnated", reper doživljava reinkarnaciju u muzičkom i filozofskom smislu tokom boravka na Jamajci gde je i rođena ideja o Snoop Lionu – liku koji se kroz rege muziku zalaže za mir i ljubav, odbacujući svoju problematičnu prošlost.

- Nisam tek tako odlučio da odem na Jamajku, duh rege muzike i rastafari su me pozvali. Došao sam da napravim novi album, da snimim film i da otkrijem pravog sebe. Zato, kad spoznaš koji ti je životni put, treba da ga se držiš i da budeš najbolji u tome što radiš – izjavio je ovom prilikom Snoop.

Film “Reincarnated” najavljuje novi, istoimeni album Snoop Liona koji izlazi 23. aprila. Album, koji je producirao Diplo, poznat i pod imenom Major Lazer, trenutno najcenjeniji producent ovog muzičkog žanra, imaćemo prilike da čujemo tokom EXIT festivala, od 10-14. Jula.

Lična R:Evolucija Snoop Dogga u Snoop Liona dešava se uporedo sa R:Evolucijom EXITa, što nam daje neponovljivu priliku da na ovogodišnjoj glavnoj bini festivala vidimo sudar dve ličnosti, dva alter ega, dva totalno različita muzička pravca u izvođenju jednog čoveka. Eksplozija rima i energičnih bitova Snoop Dogga sukobiće se sa ležernim rege ritmovima i pozitivnim porukama Snoop Liona u nezaboravnom spektaklu. Snoop i EXIT ove godine zajedno šalju poruku koja ima za cilj da pokaže ljudima da je promena deo ljudske prirode, kao i da možemo da promenim svet, ali samo ako prvo promenimo sebe.

Pogledajte još