Konferencija: WebDan

Osmoro mladih predavača i internet preduzetnika prenosiće svoja znanja i iskustva u radu na nekim od najpopularnijih i najzanimljivijih web sajtova u Srbiji. Govoriće o mogućnostima za zaposlenje pomoću interneta, kako raditi od svoje kuće za klijente iz celog sveta a biće prezentovane i studije slučaja uspešnih web projekata.

Predavači su Viktor Marković i Radomir Basta, osnivači popularnih sajtova Njuz.net i Tarzanija.com, zatim Nataša Blagojević, devojka koja izrađuje odevne predmete i uspešno ih prodaje na internetu, osnivač informativnog portala Bor030.net Igor Mitrović, potom Ivan Gaćeša, internet preduzetnik i vlasnik sajta klimauredjaji.com, i web dizajner Marko Aleksić koji će govoriti o web trendovima i freelance poslovima.

O tržištu IT poslova u Srbiji kao oblasti u kojoj su plate iznad proseka za našu zemlju i u kojoj se najbrže dolazi do zaposlenja govoriće Elena Erdeljanović, predstavnik kompanije Infostud.

Programer Nemanja Čedomirović predstaviće Udruženje PHP programera i preneti dragocena iskustva koja je stekao baveći se programiranjem.

Konferencija „WebDan“ namenjena je pre svega srednjoškolcima i studentima, ali i svima onima koji imaju želju da nauče više o zaradi preko interneta.

Predavanja su besplatna za sve zainteresovane, uz obaveznu prijavu na sajtu www.webdan.rs.

Pogledajte još