Sa Pinto: Zvezda je veliki klub koji uvek želi titule!

"Stigao sam u veliki klub koji uvek želi titule. Borićemo se, ali moramo da imamo u vidu da smo 11 bodova u zaostatku za vodećom ekipom, a samo je 11 utakmica do kraja prvenstva. Borićemo se, ali ništa od nas ne zavisi", rekao je Sa Pinto okupljenim novinarima po sletanju na beogradski aerodrom.

Na pitanje da li zna da je Zvezda poslednju titulu šampiona Srbije osvojila kada je imala stranca za trenera, portugalski stručnjak je kazao da mu je poznat taj podatak.

On je rekao da zna da se nosi sa pritiskom, pošto je radio u velikom klubu kakav je Sporting iz Lisabona.

"Došao sam iz Sportinga, velikog kluba, gde uvek ima pritiska. I kao igrač znao sam da se nosim sa tim, nemam taj problem. Volim da igram i pobeđujem", rekao je ovaj 40-godišnji Portugalac.

Sa Pinto je istakao da će o svemu više pričati na zvaničnom predstavljanju, koje je zakazano za sredu u 12.00 u Medija centru na stadionu Crvene zvezde.

"Biće vremena za priču, tek sam stigao u Beograd, pričaćemo o svemu na predstavljanju, sada sam stao ovde čisto da vas pozdravim", istakao je Sa Pinto.

Sa Pinto će prvi trening sa fudbalerima Zvezde odraditi sutra, a na klupi crveno-belih debitovaće na Marakani 30. marta protiv Radničkog 1923 u 20. kolu Super lige.

Beta

Pogledajte još