Pretučena devojka traži pomoć: Ne znam da li ću dočekati sutra (VIDEO)

Pravi horor ili marketinška kampanja?...Bilo kako bilo tek društvene mreže danas je dobro prodrmao snimak nepoznate devojke koja sva u modricama drži plakat s molbom za pomoć jer " ne zna da li će dočekati sutra".

Svi pokušaji medijskih kuća koje su se zainteresovale za ovu devojku, da saznaju nešto više o njoj, ostali su jalovi pa još uvek nije dokazano da li je snimak autentičan i da li je ova devojka stvarno u opasnosti ili se sve svodi na kampanju, koja ukazuje na gorući problema nasilja, kako nad ženama tako uopšte u porodici i čitavom našem društvu.

Snimak, inače veoma profesionalno urađen kruži internetom pod korisničkim imenom “fero 061982", "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života" i pokazuje slike devojke snimljene tokom 365 dana. Posle vedrog početka i nasmejanog lica, usledile su fotografije sa modricama, tragovim davljenja, krvavim podlivima ispod očiju koje ukazuju na jezivo nasilje, da bi pri kraju sve kulminiralo dramatičnom porukom: "Pomozite mi. Ne znam da li ću dočekati sutra". Možda je i namešteno, ali pogađa u centar...


(Izvor: Kurir)

Pogledajte još