Rakovica: Isekla vene i bacila se s dimnjaka zbog poklona detetu

Sandra J. (29), koja je u ponedeljak isekla vene, a zatim skočila s dimnjaka toplane u Rakovici, ubila se zbog toga što sa bivšim suprugom nije mogla da se dogovori oko poklona za rođendan trogodišnjeg sina, saznaje "Kurir".

- Sandra J. i njen muž su se razišli, a dete je, prema dogovoru, nekoliko dana provodilo kod majke, a nekoliko kod oca. Kad je trebalo da proslave dečakov treći rođendan, sastali su se da se dogovore koji poklon da mu kupe i kako da organizuju proslavu - kaže izvor "Kurira" iz istrage. Međutim, Sandra J. i njen bivši suprug nisu uspeli da se dogovore, već su se žestoko posvađali.

- Na kraju nisu ni napravili planove za organizaciju rođendana! To je Sandru mnogo pogodilo i povredilo. I ranije je patila zbog rastanka od muža i često je bila tužna. Nažalost, svađa sa suprugom i njihovo neslaganje s poklonom i žurkom iznenađenja za dečaka bili su kap koja je prelila čašu - kaže naš sagovornik.

Sandra se u stanju potpunog rastrojstva vratila u svoj stan.

- Pokušala je da iseče vene na rukama. Međutim, rane su joj bile površinske, ali je ona bila istrajna u nameri da se ubije! Potresena, otišla je do toplane u Rakovici. Preskočila je ogradu i popela se na dimnjak, a onda skočila - kaže izvor Kurira.

Telo Sandre J. u lokvi krvi našao je u ponedeljak oko šest sati ujutru čuvar toplane, koji je odmah pozvao policiju.

Izvor: Kurir

Pogledajte još