Vermez: Duhovit je mali Siniša Mihajlović!

"Mali Mihajlović je duhovit, dopada mi se to kod njega i drago mi je što i na taj način pokušava da napravi dobru atmosferu pred utakmicu u Zagrebu. Ne sviđa mi se to što me je nazvao lažovom, to mu nikada neću oprostiti. Nas dvojca smo se samo jednom čuli od kada sam ja trener Partizana i to me odavno kontaktirao da bi me pitao šta je sa Vladimirom Stojkovićem. Sve ostalo što je on pričao nije istina", rekao je Vermezović novinarima na terenima sportskog centra "Teleoptik".

Vermezović je prošle nedelje rekao da zamera Mihajloviću što ga ne kontaktira i ne konsultuje se sa njim, a selektor Srbije je na to rekao da nije u braku sa njim i da ne mora svaki dan da se čuje sa šefom struke crno-belih.

Vermezović je dodao da je bio začuđen kada je video da su se na okupljanju reprezentacije Srbije pojavili fudbaleri Partizana Aleksandar Mitorvić i Lazar Marković, koji nisu bili na spisku selektora Mihajlovića.

"Nisam znao da će se Mitrović i Marković pojaviti na okupljanju. Još jedan lep vid komunikacije", rekao je ironično šef stručnog štaba Partizana.

Vermezović je rekao da na predstojećoj kvalifikacionoj utakmici između Hrvatske i Srbije na Maksimiru očekuje pobedu "orlova", kao i da su iz hrvatskog tabora bile korektne.

"Kao i svaki Srbin nadam se trijumfu. Biće to dobar meč. Nisam primetio ni sa njihove strane da dolaze neke negativnosti pred meč. Gledao sam konferenciju selektora Igora Štimca, Nikice Jelavića i Vedrana Ćorluke i sve izjave su bile korektne. Ono za psihijatriju je izvučeno iz konteksta, kao što to meni nekada rade", zaključio je
Vermezović.

Na današnjem treningu Partizana bilo je prisutno 15 igrača, a Vermezović je kazao da je to normalno za vreme reprezentativnih obaveza, kao i da se ekipa odavno navikla na to.

"Malo nas je danas na treningu, mada navikli smo mi na to odavno. Normalno je da nas je malo za vreme reprezentativnih akcija. Tokom ove pauze nastojimo da zadržimo visok ritam treninga, pa smo tako zakazali dve prijateljske utakmice, mada to može da bude mač sa dve oštrice", rekao je Vermezović.

Treningu, pored odsutnih reprezentativaca i odranije povređenog Markovića, nisu prisustvovali kapiten Saša Ilić, koji se nalazi na lečenju nakon povrede zadobijene na prvenstvenoj utakmici sa OFK Beogradom i Predrag Luka, koji odsustvuje iz privatnih razloga.

Beta

Pogledajte još