Štimac: Napašćemo Srbiju od prvog minuta!

"Uglavnom sam rešio sve nedoumice oko sastava ekipe. Dugo sam slušao kolege trenere i njihova različita mišljenja, neki su za juriš, neki za oprez. Jedina je istina da nemamo pravo kalkulisati i mudrovati, dužni smo hrvatskim navijačima da napadnemo od prve minute. Može se dogoditi da nam rezultat neće odgovarati, ali u ovoj utakmici nemamo pravo na kalkulacije", rekao je Štimac, a preneli su hrvatski mediji.

Štimac je rekao da kompletna reprezentacija uživa u ljubavi koju dobijaju od navijača, koje je pozvao da sutra dođu na otvoreni trening da podrže "vatrene".

"Uživamo u ljubavi koju nam odašilju navijači iz svih krajeva Hrvatske i dijaspore. Sutra ćemo baš zbog toga otvoriti trening za sve naše navijače, neka dođu sa zastavama i transparentima, pozivamo i roditelje da dovedu decu i vide kako izgleda trening, dan pre važne utakmice", rekao je Štimac.

Današnjoj konferenciji za medije reprezentacije Hrvatske pred meč sa Srbijom prisustvovali su, na inicijativu selektora Štimca, svi igrači "vatrenih".

Kvalifikaciona utakimca između Hrvatske i Srbije igraće se u petak u 18.00 na stadionu Maksimir.

Pogledajte još