Voditeljka Maja Volk ulazi u kuću Velikog brata

- Ona je dugo razmišljala o ponudi koju je dobila od čelnika “Emoušn” produkcije i na kraju prihvatila njihove uslove. Budući da je veoma ekstrovertna osoba, najverovatnije je želela da stekne novo iskustvo i ispita svoje granice. Ona nije neko ko neće prećutati nešto što joj smeta, tako da gledaoci mogu da očekuju šou od „Velikog brata“ u kome ona učestvuje - saznali smo od Majinih prijatelja.

Isti izvor kaže za „Blic” da njena matična kuća TV Prva nije imala ništa protiv njenog učešća i da je od njih dobila zeleno svetlo, kao što je slučaj i kada njihova TV lica gostuju u programima drugih televizija.

Život poznate voditeljke je bio i više nego dinamičan. Maja je, inače, ćerka glumice Mirjane Kodžić i filmskog i pozorišnog kritičara dr Petra Volka. Po obrazovanju je doktor dramaturgije, a napisala je mnoštvo scenarija za pozorište i film, nekoliko romana i knjiga zbirki pesama za odrasle i za decu, bavi se pevanjem i snimila je nekoliko CD-ova. Redovan je profesor na četiri fakulteta.

Udavala se tri puta. Prvi brak je trajao kratko jer joj je, prema njenim rečima, muž bio alkoholičar. Iz drugog braka ima dve ćerke, Teodoru i Milenu, a iz trećeg ima sina Mihaila.

Pobedila je rak grla koji je posle operacije, prema sopstvenim rečima, preživela zahvaljujući veganskoj ishrani.

Odskora gotovo redovno šokira javnost. Posle prizanja da je imala seksualno iskustvo s petoricom muškaraca, osvanula je i vest da je bivši muž pokušao da je ubije peglom.

Blic

Pogledajte još