Evo s kakvim ženama muškarci žele vezu

GOSPOĐICA SLATKICA

Ona je uvek pozitivna, slatka, zadovoljna životom i pravi je užitak biti u njenom društvu. Nema ni trunke zla u sebi i uvek je na raspolaganju. Muškarci ih obožavaju.

GOSPOĐICA RAVNOPRAVNOST

Ona je feminiskinja, ali ne mrzi muškarce. Naprotiv, voli ih i poštuje i jako se dobro slaže s njima. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena devojčica.

GOSPOĐICA SEKSI

Ona voli muškarce i voli seks. Nije promiskuitetna i ne koristi seks kao manipulaciju, nego jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksipilom. Žene ih baš i ne vole, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.

NAJBOLJA PRIJATELJICA

Ona je vrlo slična Slatkici. Brižna je, uvek je tu za svog partnera, mogu da razgovaraju o svemu, imaju zajedničke interese. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

DIREKTNA

To je žena koja zna šta želi i ne boji se to jasno da pokaže. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnerku i divnu vezu.

NEZAVISNA

Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organizovan život i ne treba muškarca da je usreći i da joj ispunjava slobodno vreme. Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako greše, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne.

(Izvor: Blic)

Pogledajte još