Mediji u Srbiji: Mihajloviću odlazi!

U elektronskom izdanju dnevnik "Blic" je u naslovu ocenio da je igra Srbije u Zagrebu bila "tužna", dok se u izveštaju navodi da se "meč godine" i "priželjkivani 'povratak otpisanih' "naprasno pretvorio u hvatanje za glavu srpskih ljubitelja fudbala".

Večernje novosti
u izveštaju sa utakmice na svom sajtu pišu u naslovu: "Mihajlovuću, odlazi!".

"Nema razloga da Hrvati... zvižde Mihajloviću. Častio ih je da bolje nije mogao, kupio im je kartu za Brazil! Srpski selektor je izveo... kombinovani državni tim! Najjači sigurno nije. Kao da je nasumično, iz šešira, birao prvih 11, a Hrvatima je samo malo vremena bilo potrebno da dođu sebi od zbunjenosti zbog takvog dara pa da počiste reprezentaciju Srbije sa terena - 2:0", pišu Novosti.

Mocartsport je izveštaj sa utakmice naslovio sa "Mihajloviću, zabavljaj se negde drugde!"

"Danas svi igraju fudbal. Osim Srbije! Izabranici Siniše Mihajlovića servirali su navijačima još jednu gorku pilulu izgubivši od Hrvatske na Maksimiru sa... na čemu dobrim delom mogu da 'zahvale' i našem selektoru, koji je, da li zbog teranja inata celom narodu ili čega već, na teren izveo kombinovan sastav, ni izbliza sposoban da se nosi sa 'kockastima'", piše u izveštaju tog sajta.

U elektronskom izdanju Kurira navodi se da je Srbija bila "sramotno loša".

Tradicionalno odmerena Politika ocenila je da je Srbija zasluženo izgubila, a izveštač tog lista se zapitao da li je "korektno" da selektor i dalje "zamajava" javnost.

"Svaki poraz je bolan, ali ovaj od ljutog sportskog rivala najviše boli u dosadašnjim kvalifikacijama. Mihajlović posle izgubljenog meča u Zagrebu treba dobro da se zapita da li je uopšte korektno da zamajava našu fudbalsku javnost i da bi mnogo poštenije bilo da već danas stavi ostavku na stolu kod predsednika FSS Tomislava
Karadžića, koji takođe ima odgovornost za neuspeh",
napisao je izveštač Politike iz Zagreba.

Beta

Pogledajte još