Lov na zvezde bez šminke

Planetarne superzvezde, ženskog pola naravno, izložene su teroru paparaca, tih perfektno organizovanih falangi, koje izvršavaju nalog svojih urednika.

Pogledaj i: 33 svetske zvezde sa i bez šminke FOTO

Lov ima samo jednu misiju. Uhvatiti zvezdu u izdanju običnog smrtnika. U situaciji koja nije nimalo blistava. Onda kada ispadne iz šoubiz industrijom predviđenog rama koji podrazumeva savršenost. Ali zašto – niko se još nije setio da pita. Zvezde ne uživaju poseban status zahvaljujući tome što su “baš kao mi”, naprotiv. Da je tako, nestala bi inspiracija, obožavanje, božanski status, strastveno fanovanje, adrenalin. Običnost je suštinski antipod VIP industriji.

Zbog toga se publika u sudaru sa ovakvim “otkrićima” deli u dve kolone. Prvi se ljute što se veličina njihovih bogova dovodi u sumnju, drugi uživaju u strmolavljivanju ličnosti koje inače smatraju proizvodom.

Pogledaj i: 33 svetske zvezde sa i bez šminke FOTO

Laki iskorak iz zvezdanih okvira dovoljan je za sveopšti šok. Snovi se rasplinjuju, snažan šamar realnosti ohrabruje bubuljičave tinejdžerke i celulitne menadžerke od Tokija do Ohaja, a njihovi momčići odnosno muževi počinju više da cene “komad” koji imaju pored sebe. Sve je laž, zar ne? I bogati plaču, i slavni imaju podočnjake. I zamislite, kosa im se masti, a koža im nije otporna na alergiju, bubuljice i mitisere. Osećate li se prevareno, posebno ako ste fan? Ili je zapravo ovaj lov ono što vam ide na živce?

Pogledajte još