Hakovana gej-ljubav: Venčavaju se momci iz 2Cellos?

- Imam važnu vest! Upravo sam zaprosio Dušana Kranjca u Parizu, a Luka Šulić je pristao da bude kum - napisano je na Twitter profilu Stjepana Hausera (26) - zgodnog čeliste iz planetarno popularnog dvojca 2Cellos, koji su pre nekoliko meseci oduševili i beogradsku publiku.

SETIMO SE: 2Cellos u Beogradu

Međutim, planovi za gej-venčanje tj. "autovanje" se ne zaustavlja tu, već dalje piše:

- Ne mogu da verujem da sam prvi violončelista na svetu koji je priznao da je homoseksualac.

Kako bi sve bilo zanimljivije, prenosi "24sata.hr", na Hauserovom profilu objavljena je i fotografija na kojoj on grli bubnjara Dušana i u ruci drži vazelin kremu.

- Autor fotografije objavljene na Stjepanovom profilu je Romi Šnajder i montirana je u Fotošopu. Neko mu je upao na Twitter - tvrdi menadžer Miro Vidović.

Šala na račun muzičara nastavila se kada je na Twitter profilu Dušana Kranjca (24), koji svira bubnjeve sa 2Cellos, stoji status kako je presretan što je Stjepan konačno odlučio da prizna da je gej, kao i da gaji snažna osećanja prema njemu.

- Stjepane, ono nije bio dildo, to sam bio ja - piše na Kranjčevom profilu.

Na profilu Luke Šulića (25) objavljena je čestitka "zaljubljenom paru", kao i poruka da im želi da budu sretni i da im vreme koje provode zajedno prolazi glatko. Naravno, aludirao je na Vazelin sa fotografije.

I da se cela "hakerska šala" ne zaustavi na "autovanju" i prosidbi, sva trojica su se na Twitteru hvalila kako su bili u seks šopu u kome ima sve što čoveku može da "padne na pamet".

Neko je na Twitteru "našao ljubav", ali to, izgleda, nisu Stjepan, Luka i Dušan. Ili, ipak...?

Pogledajte još