Nole najviše voli maminu kuhinju

Novak se družio sa fanovima putem zvaničnog ustrim kanala i odgovarao na pitanja navijača. Njemu je društvo pravio pas Pjer. Najbolji teniser sveta je otkrio da su mu omiljeni predmeti u srednjoj školi bili jezici, geografija i istorija, kao i da ne barata najbolje s brojevima.

Đoković je rekao i da nosi lepe uspomene iz vremena kada je trenirao na akademiji Nikija Pilića u Minhenu. On je priznao da najviše voli srpske, naročito mamine kulinarske specijalitete, ali je putujući svetom i upoznajući različite kuhinje, zavoleo i japansku, italijansku, francusku…

Srpskog tenisera u Njujorku impresionira Empajer Stejt Bilding, a otkrio je i da ima želju da sa drugovima ode u Ferari vorld u Italiji. Novak je istakao da ima dogovor da sa Andreom Petković izvede popularni Harlem šejk ples u Majamiju.

"Nadam se da ste i vi uživali koliko i ja u ovom našem kratkom Nole4You druženju. Hvala vam svima na pitanjima i pozitivnoj energiji koju ste podelili sa mnom. Iskoristiću je za naredni meč. Vidimo se uskoro!", poručio je srpski teniser.

Đoković će večeras u trećem kolu Mastersa u Majamiju igrati protiv Indijca Somdeva Devarmana.
Kurir

Pogledajte još