Kako da nađete ljubav svog života - izađite s muškarcem koji nije vaš tip

MOGUĆE JE POZNANSTVO NA NEMOGUĆIM MESTIMA

Držite oči otvorene u svim prilikama koje vam omogućuje upoznavanje kvalitetnih ljudi, a ne samo tokom noćnih izlazaka - kaže Trejsi Stejnerg, stručnjak za veze.

NE PRETPOSTAVLJAJTE DA NISTE PRIVLAČNI

Vrlo često žene veruju da neće privući muškarca jer baš taj dan nisu našminkane, a imaju i masnu kosu. Pogrešno!

- Ako samoj sebi određeni dan niste slatke, ne znači da i drugi tako misle. Nekome ćete upravo takvi biti superseksi - tvrdi Paula Bloom, autor knjige "Why Does He Do That? Why Does She Do That?".

SMETE I VI DA PRIĐETE

Mnoge žene još misle da je pogrešno da prve priđu muškarcu.

- Kad žena prva priđe muškarcu, njemu to pokazuje da ona ima samopouzdanja, a muškarcima je samopouzdanje seksi - ističe Kristofer Brej, stručnjak za muško-ženske odnose.

OLAKŠAJTE MU PRISTUP

Muškarci se jako boje odbijanja. Ako delujte kao da ćete ga hladno pogledati i odbiti, neće vam ni prići. Kako biste to izbegle, delujte pristupačno. Stavite osmeh na lice, pogledajte tu i tamo u njegovom smeru, pripazite da telom budete okrenute prema njemu.

NE OPTEREĆUJTE SE GODINAMA
Vremena su se promenila i godine više ništa ne znače. Žene danas i u 40. sjajno izgledaju, sve češće rađaju u kasnim 30. i nije sablazno ako uz sebe imaju mlađeg muškarca. Zbog svega toga nemojte uništavati dane života i brinuti o svojim ili njegovim godinama.

- Godine uopšte više nisu nikakav problem, ni njegove, a ni njene. Ovo su zapravo super vremena - naglašava stručnjak za ljubavne veze Miguel Almaraz.

IZAĐITE SA MUŠKARCEM KOJI TOTALNO NIJE VAŠ TIP
Imate priliku da izađete s muškarcem koga možda ne biste primetile na ulici jer nije vaš tip? Izađite! Nikad ne znate, možda se pokaže kao princ iz snova. Ne donosite odluku o knjizi na osnovu korica, piše portal "Žena".

Žena

Pogledajte još