Tošić: Želimo da se iskupimo za poraz od Hrvatske!

"Slažem se da nismo smeli da dozvolimo da izgubimo na onakav način u Zagrebu. Pričali smo o toj utakmici i pričaćemo dugo, bez obzirašto moramo da mislimo o Škotskoj. Pogodio nas je razvoj događaja na terenu, jer takve utakmice odlučuju najsitniji detalji", rekao je Tošić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi, navodi se na sajtu FSS.

Reprezentacija Srbije izgubila je u petak od Hrvatske u Zagrebu sa 0:2i izgubila šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014.godine, pošto ima samo četiri boda iz pet utakmica.

"Trebalo je da držimo 0:0 što duže. U drugom delu smo preuzeli igru, jer su se oni povukli. To je zaista preveliki šok za sve nas u reprezentaciji, ne prođe sekund da neko ne priča o tom porazu, milion pitanja, milion odgovora. Treba pružiti priliku mladim momcima, treba da ostanemo zajedno i gledamo napred", rekao je on.

"Pružio sam maksimum u tom trenutku, kao i svaki drugi igrač i na tom planu nikome ne može ništa da se prigovori", dodao je vezista CSKA iz Moskve.

Srbija će u utorak, od 20.30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu igrati protiv Škotske, utakmicu šestog kola kvalifikacione Grupe A.

"Ne znam kakvu atmosferu možemo da očekujemo u Novom Sadu. Nadam se samo da će na stadion doći onaj ko želi da nam pruži podršku. Želimo da se probudimo, iskupimo i obradujemo sebe i navijače. Teško je govoriti o budućnosti, jer uprkos stanju na tabeli, mi moramo da se ponašamo kao da smo još u igri", rekao je Tošić.

Pogledajte još