Ispovest zlostavljane devojčice : Era mi je uništio život, tužim ga za 500.000 evra!

Slađana Vukašinović sada ima 26 godina i živi u Parizu, a bila je učenica sedmog razreda kad ju je zaveo Era Ojdanić. On se pre nekoliko dana na Farmi pohvalio kako je započeo šestogodišnju vezu s devojčicom u vreme kad je imao 54 godine! Ovo je šokiralo javnost, a Slađana iz Francuske poručuje da će tužiti pevača.

- Izbacite Eru s Farme da ne bi svojim izjavama još nekome naudio! Od tužilaštva tražim da se protiv njega pokrene krivični postupak, a lično ću na sudu zahtevati odštetu od 500.000 evra, jer je svojim postupkom u rijalitiju ugrozio moju privatnost i uništio mi život - kaže za Kurir Slađana.

Ona naglašava da je novac apsolutno ne zanima i da će sve pare koje dobije tužbom dati deci žrtvama pedofilije u Srbiji, kako bi im pomogla da bar malo lakše prebole traume.

Slađana je pre 12 godina, kad se pročulo za aferu, morala da napusti školu u rodnom Velikom Crljenu nadomak Lazarevca i osmi razred završi u mestu Vreoce. Tada joj niko nije pružio pomoć, iako su nastavnici znali šta se dešava, a pojedini su je čak oslovljavali sa „gospođice Ojdanić“.

Umesto da je izvuku iz ruku pedofila, da spasu devojčicu, oni su se sprdali s njom, vršnjaci su joj se podsmevali, dok su im njihovi roditelji zabranjivali da se druže sa Slađom... A šta je ona mogla da zna u sedmom razredu? Bez oca je ostala 1997. godine, majka se trudila da ih prehrani... Svi su sve znali i svi su ćutali.

A onda je Era u svom skandaloznom hvalisanju otvorio vrata istini. Istini na koju mora reagovati tužilaštvo Srbije da bi se deca ove zemlje zaštitila od Ojdanića i njemu sličnih.

Reakcije na Erinu pedofiliju

Mina Kostić: Pedofila Eru treba kazniti!

- Osuđujem svakog pedofila. Ne mogu da verujem da je Era bio vezi s devojčicom. Naravno da svakog pedofila treba kazniti i izbaciti s Farme.

Miroljub Aranđelović Kemiš: Eru treba kastrirati!

- Era je bolestan čovek. Njega treba kastrirati.

Bora Drljača: Ne znam s kim Era ima seks

- Upravo čitam Kurir. Nemam šta da kažem, briga me za sve. Poznajem Eru, kao i hiljadu drugih ljudi. Otkud ja znam s kim on ima seks! Nisam ga ja napravio, nije mi ni sin ni brat da bih se bavio šta on radi. On je odličan glumac, voli da bude u centru pažnje. Shvatio je državu i današnje vreme, tako se i ponaša. Imam ja prečih stvari nego da gledam ko šta radi. Kome se ne sviđa „Farma“, neka uzme daljinski i prebaci kanal. Neka ljudi gledaju šta hoće.

Radiša Trajković Đani: Treba ga proterati iz javnog života

- Mnogo sam srećan zbog njegovog inteligentnog mozga! On je jedna budala i da je normalan, ne bi pričao takve gluposti i dičio se. Ne treba ga izbaciti samo s Farme već ga ukloniti iz javnog života. Neka mu se da jedna njiva samo da ore i ništa više.

Haris Džinović: Neka sam rešava problem

- Ne znam ništa o tome. Ako je neko napravio problem, neka ga sam rešava, nikad se ne upuštam u takve komentare, pogotovo o kolegama.

(Izvor: Kurir)

Pogledajte još