Radnica u kladionici uzela 130.000 dinara, pa prijavila da su je opljačkali!

Policijsko zadržavanje određeno je i Daliboru P. (25) iz Golupca i Neveni M. (22) iz Zaječara, zbog prikrivanja krivičnog dela, saopštila je policija.

Policiji je prijavljeno da je Mariju D. radnicu sportske kladionice u Golupcu, dok se vraćala kući, posle radnog vremena 19. marta, oko ponoći, u blizini kladionice, napao maskirani muškarac i oteo joj torbu u kojoj je dnevni pazar kladionice.

Povređena devojka rekla je policiji da je po završetku radnog vremena napustila kladionicu i ponela 130.000 dinara od pazara kladionice kao i 1.870 dinara od kafe bara.

Policija je ubrzo utvrdila da je reč o lažnom prijavljivanju i da se osumnjičena ranije dogovorila sa svojim momkom i prijateljicama da prijave da je napadnuta i da joj je otet novac.

Policija je deo oduzetog novca našla u blizini porodične kuće Dalibora P. koji je novac zamotan u plastičnu kesu sakrio u šupljinu oborenog stabla drveta.

Za jednom učesnicom u izvršenju tog krivičnog dela policija traga, dok će troje zadržanih uz krivičnu prijavu biti predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

(Izvor: ALO! )

Pogledajte još