Bane Ivanović: Moramo da pobedimo Škotsku!

"Nalazimo se u najtežem periodu, ali moramo da zbijemo redove i posle svega izađemo jači. Što se tiče fudbalskih stvari, imamo još mnogo toga da naučimo, ali uveren sam da ćemo uspeti sve da prebrodimo i u budućnosti postanemo tim za ponos", rekao je Ivanović na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

On je naveo da je u ovom trenutku najvažnije da ekipa shvati gde je grešila u Zagrebu i da takve greške ne ponavlja u budućnosti.

"Moramo da radimo i kao pravi profesionalci prevaziđemo ovu situaciju. Koliko god da je Zagreb ostavio traga, neophodno je da pronađemo motiv i pobedimo Škotsku. Sigurno je da će ta utakmica biti još teža nego ona protiv Hrvatske, ali nam je važna, jer bi nam pobeda donela mirnoću i pokazala da imamo karakter", rekao je Ivanović.

Prema njegovim rečima "dres Srbije nije nimalo lagan, jer se igra pod velikim pritiskom".

"Iz tog pritiska se raste i postaje se igrač, sada nam je potreban mir i vreme da radimo. Jasno je da poraz od Hrvatske akcenat stavlja na neke druge stvari, ali moramo da budemo fudbalski bezobrazni, pokažemo šta znamo. Pred nama je pet do 10 godina igranja za reprezentaciju i ne smemo da nas jedan bolan poraz i tri neuspešne utakmice poremete", zaključio je Ivanović.

(Tanjug)

Pogledajte još