Brnović očekuje pobedu Crne Gore protiv Engleske

"Naša selekcija ne potcenjuje i ne precenjuje nikoga. Igramo na našem stadionu, cenimo reprezentaciju Engleske, ali još više naše kvalitete i sigurno je da ćemo sutra ići na tri boda", rekao je Branko Brnovićna konferenciji za novinare u Podgorici.

Selektor crnogorske reprezentacije je obećao dobru igru i istakao da su igrači raspoloženi, kao i da se sutra uveče može očekivati spektakl u Podgorici.

Brnović je naveo da je u pojedinim medijima čitao o strahu Engleza od atmosfere na stadionu u Podgorici i pritiska na igrače i rekao da ne vidi razloga za to.

Takođe i kapiten reprezentacije Mirko Vučinić rekao je da očekuje odličnu atmosferu. On je dodao da žali što stadion nije veći kako bi mogao da primi više navijača.

Vučinić je istakao da su igrači puni samopouzdanja posle pobede protiv Moldavije od 1:0, sa igračem manje u petak.

Kapiten crnogorskog nacionalnog tima smatra da Crna Gora sutra sebi može i da dozvoli poraz, za razliku od protivnika, koji porazom "gubi mnogo toga".

Veliko interesovanje vlada za sutrašnji meč, a u Podgoricu je doputovalo oko 120 novinara iz Velike Britanije.

U glavni grad Crne Gore pristižu i navijači, a na stadionu pod Goricom očekuje se oko 1.300 navijača iz Engleske.

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević apelovao je danas na navijače da navijaju korektno i istakao da je Savez za poslednjih 18 meseci platio oko 90.000 evra kazni.

Utakmica reprezentacija Crne Gore i Engleske igra se sutra od 21 sat.

Crna Gora je prva na tabeli kvalifikacione Grupe H sa 13 bodova iz pet utakmica, koliko je odigrala i Engleska, ali je sakupila dva boda manje.

Ukrajina i Poljska su na trećem i četvrtom mestu sa po pet bodova iz četiri utakmice, pretposlednja Moldavija osvojila je četiri boda iz pet utakmica, dok je San Marino poslednji bez bodova.

Beta

Pogledajte još