Tviteraši "unakazili" Maju Nikolić

“Dajte mi taj psiho test na kojem je Maja Nikolić prošla za Velikog brata da padnem bez razmišljanja“

Ulazak Maje Nikolić u kuću Velikog brata ispraćen je ovacijama. Pevačica sa pomerenim smislom za realnost, koji je poslednjih meseci toliko puta predstavila javnosti, očigledno je postala neka vrsta nacionalne sprdnje i čudo neviđeno. Verujući da su svi ti aplauzi čist izraz oduševljenja a ne opštenarodno veselje zbog ludila koje nastupa u svakom prostoru u kom se ona pojavi, Maja je trijumfalno prošetala crvenim tepihom.

Ceo sinoćnji spektakl protekao je u znaku „impresivnih“ biografija, do te mere besmislenih i karikaturalnih da se prosečan gledalac morao zapitati da li sami ukućani zaista veruju u ono što govore o sebi. Majina je bila, očekivano, urnebesna. Doduše, mrtva trka sa Vesnom de Vinčom, ali krenimo redom.

Maja je skrenula pažnju publici Velikog brata na nekoliko prostih činjenica. Njen životni put najviše liči na put ruskog klasika Dostojevskog, višestruka je pobednica zaboravljenih muzičkih smotri a, kao i većina ovdašnjih javnih ličnosti, žrtva je pogrešnih i zlonamernih novinarskih interpretacija.

Njena borba za železnice i Kosovo, potpomognuta strininim genima, saradnja sa Kinezima i put na Eurosong kao strateški cilj Vlade Srbije samo su „domišljate i umišljate input varijante“. Maja je i sam ulazak u kuću začinila svojim originalnim jezičkim bravurama a nije propustila priliku ni da izmisli po koju novu reč. Umišljato, na primer.

Originalno miskovanje srpskog i engleskog jezika njena je uža specijalnost, a nema sumnje da je učešće u novoj sezoni Velikog brata samo Majina borba da dobije „oportuniti“.

Ništa od toga nije ostalo nezabeleženo, ali tviteraši su se najviše brinuli oko toga šta će se desiti sa železnicama Srbije ukoliko Maja bude odsutna šest nedelja, kao i da li će sam Veliki brat uspeti bez posledica da izdrži njen nadaleko poznati, ubojiti pogled. Izdavajamo najzinimljivije tvitove.

„Da pobedi Maja Nikolić, pošaljite 666 na 2626. Cena poruke 28 jena + PDV.”

“Maja Nikolić, buduća vlasnica Kosova”

„Maja Nikolić ulazi vozom u kuću“

„Brate, čekam da te Maja zavede očima“

„Sad će Maja da izvadi pušku, pobije sve ukućane i osveti se za Beosong“

„Koliko gejeva ulazi u kuću, vidim da će Maja Nikolić i Vesna de Vinča morati da naprave neki holokaust“

„Eto zašto ne treba davati deci da gledaju Velikog brata. Kako ja sada da objasnim sestriću (6) šta je Maja Nikolić?

“Maja Nikolić da dobije zadatak da uplaši nekog. Dovoljan je samo jedan pogled, ujutru i mislim da bi neko umro”

“Maja Nikolić će na kraju izjaviti da je sve bilo namešteno”

Duhoviti komentari potvrdili su koliko je Maja Nikolić dobra za šou poput ovog i da nije bez razloga veteranka rijaliti programa u Srbiji. Štaviše, čini se da ona živi u sopstvenom rijalitiju u kojem su njene ideje moguće i lako ostvarive. Otuda taj komični nesklad sa stvarnošću.

Pogledajte još